امکان صدور گواهی دوره با امضای استاندارد

سرفصل مطالب مورد بحث کارگاه
استانداردهای ملی ایران ساختار و شیوه نگارش
این استاندارد دربرگیرندة مقررات مربوط به ساختار و شیوة نگارش استانداردهای ملی ایران است که باید در تدوین استانداردهای ملی ایران رعایت شود تا در نگارش و تدوین اسـتانداردها از روشـی ثابـت و یکنواخـت پیروی شود.
در این استاندارد، با هدف بهره گیری بیشتر از مقررات مندرج در راهنمـای 2 Part-Directives IEC/ISO در حد امکان، تغییرات کلی در رابطه با ارائة اصول کلی تدوین استاندارد و مقررات مربوط بـه سـاختار و شـیوة نگارش استانداردهای ملی ایران ایجاد شده است تا به عنوان یک الگو مورد استفاده قرار گیرد. این استاندارد مشتمل برعناوین کلی زیر می باشد:
1 هدف و دامنة کاربرد
2 مراجع الزامی
3 اصطلاحات و تعاریف
4 اصول کلی
5 مقررات مربوط به ساختار استانداردهای ملی ایران
6 مقررات مربوط به شیوة نگارش استانداردهای ملی ایران
7 روشهای مختلف پذیرش استانداردهای بین المللی/منطق های به عنوان استانداردهای ملـی ایران
8 الگوی الکترونیکی نگارش استانداردهای ملی ایران
آشنایی با روش تدوین استانداردهای ملی
اعتقاد به اثربخشی تحقیقات کاربردی در روند افزایش نرخ بهره وری، ایمنی، سلامت و بهداشت عمومی، محیط زیست و به طور کلی بهسازی شرایط زندگی از مؤلفه های مهم توسعه بوده و بی تردید استانداردسازی و اعمال ضوابط و مقررات استاندارد، بهترین راهبرد در راستای تحقق اهداف ملی است. تدوین استانداردهای ملی در حوزه های مختلف توسط کمیسیونهای فنی مرکب از کارشناسان سازمان، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی و اقتصادی آگاه و مرتبط با موضوع صورت می گیرد. استانداردهای ملی با توجه به مصالح ملی، شرایط تولید و فناوری روز و با مشارکت آگاهانه ذینفعان و ذیربطان تهیه و پس از تصویب در کمیته های ملی به عنوان استاندارد ملی چاپ و منتشر می شوند.مباحث زیر در این دوره ارایه می گردد:
1- پیشنهاد تدوین استاندارد و کمیته برنامه ریزی
2- کمیسیون ها و تهیه پیش نویس استاندارد
3- کمیته ملی و انتشار استاندارد ملی
4- شرایط دبیر تدوین و نحوه انتخاب کارشناسان استاندارد